Villa IkVilla Ik

Schots en scheef, de eeuwen trotserend

Villa IK bestaat uit een tweetal moderne appartementen in een traditioneel vakwerkhuis dat is gebouwd in 1791. Het huis heeft ondanks de schade die ouder worden nu eenmaal met zich meebrengt de eeuwen overleefd. Dit mede dankzij de zorg van vele bewoners. Vooral de benedenverdieping en de voorgevel laten zien dat niet alles kaarsrecht en volgens vaste lijnen hoeft te verlopen om in de huidige tijd niet alleen nog te kunnen bestaan maar ook een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het leven van velen.

Deze ambiance is bij uitstek geschikt, en op sommige gebieden ook een prachtige metafoor, om te reflecteren op het gevoerde leven tot nu toe, de wijsheid die de verstreken tijd heeft opgeleverd en dat niet alles kaarsrecht en waterpas hoeft te verlopen om toch de moeite van het bestaan waard te kunnen zijn. Bovendien is het Sauerlandse landschap een prachtige en gezonde omgeving om het werken aan herstel of persoonlijke effectiviteit te ondersteunen.

Twee appartementen

Villa IK bestaat uit twee appartementen. Het kleine appartement zal hoofdzakelijk gebruikt worden door de coaches en de persoonlijk begeleiders. Het grote appartement is voor de gasten. Maximaal 3 personen kunnen gelijktijdig in het appartement verblijven. Elke gast heeft een eigen slaapkamer en deelt de moderne keuken en de badkamer. Als u de slaapkamers wilt en kunt delen kunnen 6 personen tegelijkertijd gebruik maken van het grote appartement.

Inrichting

Er is een moderne badkamer met ligbad in het grote appartement en in het kleine appartement is een douche. Beide appartementen hebben een moderne keuken met vaatwasmachine, koelkast, koffiezetapparaat, oven en elektrisch fornuis. Verder beschikt u over een modern ingerichte woonkamer met TV en dvd-speler.
Voor de coaches is er een flipover, een beamer en een WLAN verbinding.