Villa IkVilla Ik

Irene Niessink

Irene Niessink 2

Ik geniet ervan om mensen, wanneer zij dat willen, terug te brengen bij hun eigen IK.

Er is niets mooiers dan mensen hun eigen kracht te laten ervaren. Zoals ik het zie heeft Iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en keuzevrijheid. Niemand hoeft gered want alles is in ieder mens aanwezig. En dat is waar ik graag in begeleid.

Ik werk intuïtief, luisterend naar wat er gezegd en niet gezegd wordt. Ik reik mensen handvatten aan en kijk wat er bij hen past. Ik voel haarfijn aan wat er speelt en speel daar op in.

Er zijn verschillende methodieken waar ik mee werk, waaronder Emotionally Focused Therapy (EFT), NLP, familie en organisatie opstellingen en Brein Centraal Leren (BCL).

Naast mijn kennis zet ik ook mijn levenservaring in. Ik ben geboren in 1962, getrouwd met Erik en moeder van drie volwassen zonen. We hebben gedurende ongeveer tien jaar binnen ons gezin veel stress ervaren door ziekte en persoonlijke gebeurtenissen. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige geworden. Met deze levenservaring, sluit ik gemakkelijk aan bij mensen in mijn training en die bij me komen voor een persoonlijk consult